Giriş Kayıt
Nebil Sayin

Nebil Sayin


Oyuncu

Nebil Sayin, oyuncu.

Günah Keçisi (2011), Rüzgar (2018), (2016) İçerde (2016), (2017) Çukur (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

7.3 (3 Oy)
  • Currently 146.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.5 3,951
2018 Komedi Oyuncu 5.9 699
2017 Aksiyon Oyuncu 8.2 4,684
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 11,107
2016 Oyuncu 6.3 157
2015 Dram Oyuncu 4.8 113
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 6
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 13,070
2011 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,058
Film Altyazıları
Suspiria (5,179) Hunter Killer (3,711) Ashes in the Snow (2,808) First Man (2,586) A Star Is Born (2,196) Der Hauptmann (1,922) Keepers (1,550) Replicas (1,460) Venom (1,398) Bird Box (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,364) Vikings (6,646) The Big Bang Theory (2,342) Black Mirror (1,706) Outlander (1,517) Gotham (1,430) Nightflyers (1,052) Peaky Blinders (1,022) La casa de papel (1,005) Friends (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019