Giriş Kayıt
Can Sarcan

Can Sarcan


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Senarist, Editör

Can Sarcan, görüntü yönetmeni, yönetmen, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yönetmen    
2012 Müzikal Yönetmen
Senarist
4.1 28
2011 Kısa Metraj Editör
Görüntü Yönetmeni
7.2 8
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni    

Direk Aşk
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 5.5 41
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,830) Black Mirror (1,877) The 100 (1,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,751) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,688) The Big Bang Theory (1,510) Shingeki no kyojin (1,391)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019