Giriş Kayıt
Corneliu Ulici

Corneliu Ulici


Oyuncu

Corneliu Ulici, oyuncu.

Korku Kayıtları (2017), Comrade Detective (2017), (2013) Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü (2013), (2012) İçimdeki Şeytan (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korku Kayıtları
2017 Korku Oyuncu 5.1 5,017
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,168

Aşk Notları
2016 Dram Oyuncu 6.4 990
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 921
2015 Dram Oyuncu 7.5 1,849

Akrep Kral 4: Güç Peşinde
2015 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,355

Aya Yakın
2014 Komedi Oyuncu 7.0 3,547
2014 Dram Oyuncu    
2013 Korku Oyuncu 5.9 7,114

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Oyuncu 6.4 25,061

Kasabadaki Ölü
2013 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,703

Kurt Adam: İçimizdeki Canavar
2012 Aksiyon Oyuncu 5.2 5,541

İçimdeki Şeytan
2012 Korku Oyuncu 4.2 33,262
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019