Giriş Kayıt
Jon Rudnitsky

Jon Rudnitsky


Oyuncu

Jon Rudnitsky, oyuncu.

The Big Leap (2021), Kapımdaki Aşk (2017), Summertime (2018), (2018) Set It Up (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dilek
2023 Animasyon Oyuncu 5.9 5,468
2023 Animasyon Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 7.4 2,502
2020 Dram Oyuncu 6.3 5,984

Jurassic World: Kretase Kampı
2020 Animasyon Oyuncu 7.5 8,174
2019 Aksiyon Oyuncu 7.7 20,162
2018 Dram Oyuncu 6.2 969
2018 Komedi Oyuncu 5.0 8,072
2018 Komedi Oyuncu 6.5 63,013

Kapımdaki Aşk
2017 Komedi Oyuncu 5.8 34,819
2015 Komedi Oyuncu 5.7 2,124
2014 Komedi Oyuncu 5.0 458
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,240
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024