Giriş Kayıt
Mario Rivelli

Mario Rivelli


Oyuncu

Mario Rivelli, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sevda ve Kurşunlar
2017 Komedi Oyuncu 6.6 705
2011 Dram Oyuncu 5.2 1,468
2010 Biyografi Oyuncu 6.5 92
2006 Komedi Oyuncu 8.0 386

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 49,179
2000 Komedi Oyuncu 6.8 817
Dizi Altyazıları
True Detective (3,429) The Flash (2,352) Shameless (2,056) Vikings (2,039) Star Trek: Discovery (1,718) Project Blue Book (1,660) Counterpart (1,572) Inside No. 9 (1,547) This Is Us (1,140) The Big Bang Theory (1,061)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019