Giriş Kayıt
Haley Norman

Haley Norman


Yapımcı, Senarist, Makyaj, Oyuncu Yönetmeni

Haley Norman, yapımcı, senarist, makyaj, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Senarist 3.3 113
2016 Korku Senarist
Yapımcı
   
2016 Kısa Metraj Yapımcı
Makyaj
7.5 22
2015 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen Asistanı
3.1 260
2014 Korku Senarist
Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
Makyaj
7.1 92
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,372) The Sinner (2,128) La Casa de Papel (1,433) Castle Rock (1,429) Shameless (1,393) A Discovery of Witches (1,335) Bodyguard (1,301) Suits (1,272) The 100 (1,226) Fear the Walking Dead (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018