Giriş Kayıt
Haley Norman

Haley Norman


Senarist, Yapımcı, Makyaj, Yönetmen Asistanı

Haley Norman, senarist, yapımcı, makyaj, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Senarist 4.4 34
2017 Korku Senarist 3.3 155
2016 Korku Senarist
Yapımcı
6.6 48
2016 Kısa Metraj Yapımcı
Makyaj
7.0 28
2015 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen Asistanı
3.2 366
2014 Korku Senarist
Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
Makyaj
6.0 106
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019