Giriş Kayıt
Julian Miller

Julian Miller


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Julian Miller, oyuncu, yönetmen asistanı.

Ajan (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    

Ajan
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 208,748
2014 Dram Oyuncu 2.1 3,788
2013 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı    
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,085
Dizi Altyazıları
Arrow (3,500) Vikings (3,055) The Flash (2,743) Doctor Who (1,651) Outlander (1,425) Supergirl (1,274) Supernatural (1,105) La Casa de Papel (1,075) Titans (956) Friends (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018