Giriş Kayıt
Ashanti Bromfield

Ashanti Bromfield


Oyuncu

Asha Bromfield, oyuncu.

Dead on Campus (2014), (2016) Riverdale (2016), (2014) The Gabby Douglas Story (2014), (2015) Full Out (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Asha Bromfield
Diğer Bir İsmi: Asha Bromfield
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu 4.9 242
2016 Suç Oyuncu 7.4 79,110
2015 Biyografi Oyuncu 6.4 1,567
2014 Gerilim Oyuncu 5.0 543
2014 Biyografi Oyuncu 7.1 1,470
2014 Dram Oyuncu 7.1 533
2013 Komedi Oyuncu 6.3 112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019