Giriş Kayıt
Danni McClellan

Danni McClellan


Yönetmen Asistanı, Kostümcü, Editör

Danni McClellan, yönetmen asistanı, kostümcü, editör.

Şeytanın Kapısında (2014), Creep Van (2012), (2016) Message from the King (2016), (2014) Behaving Badly (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Çeşitli 6.4 9,578

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Çeşitli 6.5 577,324
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 81
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 6,470

Yolun Sonu
2015 Dram Çeşitli 7.3 25,942
2015 Aile Yönetmen Asistanı 4.1 184

Şeytanın Kapısında
2014 Korku Çeşitli 4.8 6,537
2014 Komedi Çeşitli 4.4 8,735

Aşk Ve Gurur
2013 Dram Kostüm Bölümü 5.7 8,577
2013 Suç Çeşitli 7.1 5,354
2013 Dram Çeşitli 4.7 3,704
2012 Aksiyon Çeşitli 5.1 30,953
2012 Dram Editorial Department 7.0 3,087
2012 Korku Çeşitli 4.0 943
2012 Komedi Çeşitli 4.6 2,415
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019