Giriş Kayıt
Lindse Fletcher

Lindse Fletcher


Sanat Bölümü, Oyuncu, Set Dekoratörü, Casting

Lindse Fletcher, sanat bölümü, oyuncu, set dekoratörü, casting.

You're the Worst (2014), Meet the Patels (2014), (2009) Modern Family (2009), (2015) Life in Pieces (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.9 9,363
2015 Dram Oyuncu
Casting
6.6 65
2014 Belgesel Sanat Bölümü 7.1 2,788
2014 Komedi Sanat Bölümü 8.1 19,648
2011 Kısa Metraj Set Dekoratörü 7.8 44
2009 Komedi Sanat Bölümü
Çeşitli
8.4 301,072
Film Altyazıları
Roma (5,351) The House with a Clock in Its Walls (4,620) Venom (3,794) Bird Box (2,725) First Man (2,636) A Simple Favor (2,183) Backtrace (1,563) Lukas (1,478) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,381) The Predator (1,177)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,149) Vikings (3,754) The Flash (2,180) Arrow (2,000) Outlander (1,117) Friends (1,105) La Casa de Papel (1,103) The Protector (1,078) The Big Bang Theory (892) Black Mirror (834)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018