Giriş Kayıt
Tokkyo Faison

Tokkyo Faison


Dublör, Oyuncu

Tokkyo Faison, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Spanc Tokkyo | Tokkyo
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 29
2014 Gerilim Oyuncu 4.6 402
2011 Belgesel Dublör 7.3 116
2011 Aksiyon Dublör 4.7 6,101
2011 Aksiyon Oyuncu 3.2 525

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 Animasyon Dublör 6.2 1,175
Dizi Altyazıları
Arrow (3,286) Vikings (2,654) The Flash (2,634) Doctor Who (1,597) Outlander (1,397) Supergirl (1,110) Supernatural (1,017) La Casa de Papel (973) Titans (926) The Big Bang Theory (900)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018