Giriş Kayıt
Anneli Lepp

Anneli Lepp


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Anneli Lepp, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Romantik Yapımcı 6.4 420
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 826
2011 Biyografi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.3 311
2010 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 936
2008 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.5 139
Dizi Altyazıları
True Detective (4,782) Shameless (3,748) Vikings (2,116) Inside No. 9 (1,656) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,342) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,163) Friends (775)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019