Giriş Kayıt
Knut-Erik Helland Barland

Knut-Erik Helland Barland


Dublör, Oyuncu

Knut-Erik Helland Barland, dublör, oyuncu.

Død snø 2 (2014), Den 12. mann (2017), Körling Kralı (2011), Hellfjord (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Knut Erik Barland
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Dublör 7.4 8,204
2017 Gerilim Dublör 5.8 287
2016 Dram Dublör 6.1 652
2014 Aksiyon Dublör 6.9 19,949
2012 Komedi Dublör
Oyuncu
7.2 972

Körling Kralı
2011 Komedi Dublör 6.2 1,944
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018