Giriş Kayıt
Knut-Erik Helland Barland

Knut-Erik Helland Barland


Dublör, Oyuncu

Knut-Erik Helland Barland, dublör, oyuncu.

Død snø 2 (2014), Den 12. mann (2017), Körling Kralı (2011), Hellfjord (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Knut Erik Barland
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Dublör 7.4 7,042
2017 Gerilim Dublör 5.8 271
2016 Dram Dublör 6.1 641
2014 Aksiyon Dublör 6.9 19,710
2012 Komedi Dublör
Oyuncu
7.2 962

Körling Kralı
2011 Komedi Dublör 6.2 1,925
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,771) Shameless (3,673) The Big Bang Theory (3,397) Supernatural (2,651) A Discovery of Witches (2,188) Better Call Saul (1,848) Titans (1,796) Doctor Who (1,740) The Flash (1,251) La Casa de Papel (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018