Giriş Kayıt
Alberto Flores

Alberto Flores


Kameraman

Alberto Flores, kameraman.

La casa de papel (2017), Que Dios nos perdone (2016), La llamada (2017), Gelin (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Müzikal Kameraman 6.5 1,923
2017 Aksiyon Kameraman 8.7 82,051
2016 Gerilim Kameraman 7.2 5,729
2015 Macera Kameraman 8.3 2,923

Gelin
2015 Dram Kameraman 6.8 1,337
2014 Aksiyon Kameraman 5.4 3,060
2014 Aksiyon Kameraman 6.4 1,117
2014 Kısa Metraj Kameraman    

Son
2012 Dram Kameraman 4.9 2,699
2010 Tarihi Kameraman 6.4 387
Film Altyazıları
Upgrade (9,011) Deadpool 2 (5,763) Tag (4,038) Avengers: Infinity War (3,138) Skyscraper (2,949) Adrift (2,376) The Endless (1,826) Down a Dark Hall (1,371) Ah-ga-ssi (749) Bad Samaritan (651)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,611) La casa de papel (1,972) The 100 (1,777) Better Call Saul (1,433) Yellowstone (1,330) Suits (1,048) Vikings (1,020) Friends (989) Westworld (955) Black Mirror (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018