Giriş Kayıt
Martin Reiter

Martin Reiter


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Martin Reiter, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 322
2016 Gerilim Yapım Tasarımcısı 7.0 66
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 320
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 50
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 719
2011 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 198
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,104) Supernatural (2,532) The Flash (2,053) Star Trek: Discovery (1,944) Into the Badlands (1,524) Arrow (1,483) American Gods (1,160) Vikings (1,157) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (1,001)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019