Giriş Kayıt
Luke Armstrong

Luke Armstrong


Görsel Efekt

Luke Armstrong, görsel efekt.

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar (2014), Testament of Youth (2014), Hazine Avcıları (2014), Jack Ryan: Gölge Ajan (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 385,424

Hayat
2017 Korku Görsel Efekt 6.6 164,371
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 156,430

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 315,637

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 229,784

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 89,204
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 338,621

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 161,210
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.3 21,700

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 159,455

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Görsel Efekt 6.7 27,161
2014 Dram Görsel Efekt 8.4 833

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 873,092

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 521,903

Hazine Avcıları
2014 Dram Görsel Efekt 6.1 114,413

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 253,839
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 200,690

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 110,560
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 131,270

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 533,215

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 649,528
2013 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.2 15
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 576,353

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 232,608
2011 Suç Görsel Efekt 7.9 10,151
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018