Giriş Kayıt
Luke Armstrong

Luke Armstrong


Görsel Efekt

Luke Armstrong, görsel efekt.

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar (2014), Testament of Youth (2014), Hazine Avcıları (2014), Jack Ryan: Gölge Ajan (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 422,919

Hayat
2017 Korku Görsel Efekt 6.6 170,686
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 161,356

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.3 347,012

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 236,049

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 91,886
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 345,165

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 163,406
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.3 22,721

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 161,636

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Görsel Efekt 6.7 27,555
2014 Dram Görsel Efekt 8.3 1,155

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 901,521

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 532,775

Hazine Avcıları
2014 Dram Görsel Efekt 6.1 115,855

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 257,832
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 202,756

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 112,653
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 133,057

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 541,503

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 663,962
2013 Kısa Metraj Görsel Efekt 5.6 19
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 583,600

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 235,493
2011 Suç Görsel Efekt 7.9 10,588
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019