Giriş Kayıt
Luke Armstrong

Luke Armstrong


Görsel Efekt

Luke Armstrong, görsel efekt.

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar (2014), Testament of Youth (2014), Hazine Avcıları (2014), Jack Ryan: Gölge Ajan (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 375,029

Hayat
2017 Korku Görsel Efekt 6.6 162,830
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 155,382

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 312,801

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 228,640

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 88,391
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 337,082

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 160,606
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.3 21,524

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 158,929

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Görsel Efekt 6.7 27,027
2014 Dram Görsel Efekt 8.4 833

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 866,657

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 519,382

Hazine Avcıları
2014 Dram Görsel Efekt 6.1 114,099

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 253,023
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 200,161

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 109,602
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 130,845

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 531,029

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 646,299
2013 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.2 15
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 574,744

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 232,021
2011 Suç Görsel Efekt 7.9 10,025
Film Altyazıları
Deadpool 2 (4,981) Upgrade (4,223) Avengers: Infinity War (2,614) Down a Dark Hall (1,892) Tag (1,564) Skyscraper (1,538) Hereditary (1,312) Adrift (1,211) Ah-ga-ssi (709) Ready Player One (596)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (1,903) La casa de papel (1,778) Sharp Objects (1,629) Castle Rock (1,520) Preacher (1,474) The 100 (1,297) Vikings (819) Westworld (784) Suits (728) Black Mirror (707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018