Giriş Kayıt
Luke Armstrong

Luke Armstrong


Görsel Efekt

Luke Armstrong, görsel efekt.

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar (2014), Testament of Youth (2014), Hazine Avcıları (2014), Jack Ryan: Gölge Ajan (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 401,875

Hayat
2017 Korku Görsel Efekt 6.6 167,228
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 158,526

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.3 323,662

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 231,541

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 90,453
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 341,240

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 162,140
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.3 22,256

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 160,530

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Görsel Efekt 6.7 27,331
2014 Dram Görsel Efekt 8.3 1,145

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 885,566

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 526,181

Hazine Avcıları
2014 Dram Görsel Efekt 6.1 114,936

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 255,411
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 201,596

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 111,543
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 132,071

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 536,581

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 655,046
2013 Kısa Metraj Görsel Efekt 5.6 19
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 579,150

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 233,835
2011 Suç Görsel Efekt 7.9 10,364
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018