Giriş Kayıt
Casey Pyke

Casey Pyke


Görsel Efekt

Casey Pyke, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 192,895

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 106,577

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.1 128,764

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 204,626

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 512,095
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 47,083

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 767,869
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 116,991

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 158,826

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 383,196

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 92,284
2011 Belgesel Görsel Efekt 6.8 2,581
2009 Komedi Çeşitli 6.0 638
Dizi Altyazıları
Vikings (11,556) The Punisher (5,471) True Detective (3,530) Supernatural (3,066) The Big Bang Theory (3,053) Luther (2,438) Gotham (2,150) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,555) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019