Giriş Kayıt
Alex Salazar

Alex Salazar


Kostümcü, Yönetmen

Alex Salazar, kostümcü, yönetmen.

(2017) Kardaki İzler (2017), (2015) Zoo (2015), (2018) Assassination Nation (2018), (2018) Supercon (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli 5.9 9,200
2018 Komedi Çeşitli 3.6 594
2018 Komedi Yönetmen 6.8 326

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Çeşitli 5.3 78,609

Kardaki İzler
2017 Suç Çeşitli 7.7 169,595
2017 Aksiyon Çeşitli 8.1 563,092

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Çeşitli 7.1 133,583

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Çeşitli 6.2 101,141

Vaiz
2016 Macera Çeşitli 8.1 57,412
2016 Komedi Çeşitli 4.1 244
2016 Dram Çeşitli 6.5 4,418

Bay Doğru
2015 Aksiyon Çeşitli 6.3 41,528
2015 Dram Çeşitli 5.8 6,134

Gücün Bedeli
2015 Dram Çeşitli 4.7 4,584
2015 Dram Çeşitli 6.9 19,444

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Çeşitli 6.4 161,496

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Çeşitli 6.4 130,886

Sert Ol
2015 Komedi Çeşitli 6.0 111,321

Jakuzi 2
2015 Komedi Çeşitli 5.1 34,475

Şef
2014 Komedi Çeşitli 7.3 174,092

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 319,966

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 390,635
2014 Aksiyon Çeşitli 3.1 33,580

Kötü Komşular
2014 Komedi Çeşitli 6.3 266,331

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Çeşitli 8.1 249,473
2011 Dram Kostüm Bölümü 6.3 790
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019