Giriş Kayıt
Marcus Cooley

Marcus Cooley


Sanat Bölümü, Kameraman, Animasyon

Marcus Cooley, sanat bölümü, kameraman, animasyon.

Özgürlük Yürüyüşü (2014), The Night Before (2015), Hot Summer Nights (2017), Star (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
6.5 4,282
2017 Komedi Sanat Bölümü 4.7 66
2017 Kısa Metraj Yapımcı    
2016 Dram Yapım Yöneticisi
Sanat Bölümü
4.7 284
2016 Dram Sanat Bölümü 6.7 2,748
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.4 54,293

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Kameraman 6.5 235,673

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 449,789

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Çeşitli 6.1 180,278

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
7.2 324,844
2015 Suç Sanat Bölümü 7.2 1,976

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 74,704

Müptela
2014 Dram Çeşitli 5.2 7,303
2014 Dram Sanat Bölümü 6.9 1,925
2013 Biyografi Sanat Bölümü    
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 75,132
2013 Suç Sanat Bölümü 6.0 2,296
2013 Aile Sanat Bölümü 7.0 2,504
2013 Komedi Kameraman 7.8 19,841

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Çeşitli 5.7 113,223
2011 Dram Çeşitli 7.0 6,483

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Çeşitli 6.3 150,259

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.7 587,167

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Çeşitli 7.3 319,834

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Animasyon 4.4 21,986
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,756

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
7.7 253,552
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,289) The Sinner (2,035) La Casa de Papel (1,362) Castle Rock (1,346) Shameless (1,309) A Discovery of Witches (1,271) Suits (1,209) Bodyguard (1,187) The 100 (1,184) Fear the Walking Dead (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018