Giriş Kayıt
Aysha Kala

Aysha Kala (33)


Oyuncu

Aysha Kala, 19 Aralık 1990 Essex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1990
Doğum Yeri: Essex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Suç Oyuncu 7.8 263
2023 Gerilim Oyuncu 8.1 18
2022 Dram Oyuncu 7.0 4,877
2022 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 2,413
2015 Dram Oyuncu 7.3 4,516
2014 24 Dram Oyuncu 5.1 669
2004 Komedi Oyuncu 8.0 18,290
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024