Giriş Kayıt
Dennis Noack

Dennis Noack


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Dennis Noack, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Kameraman 7.6 93
2018 Gerilim Görüntü Yönetmeni    
2017 Dram Kameraman 6.0 47
2017 Dram Kameraman 6.6 14
2016 Kısa Metraj Kameraman 8.0 1,384
2014 Komedi Çeşitli 6.4 117
2014 Komedi Çeşitli 4.9 7,161
Dizi Altyazıları
True Detective (3,503) The Flash (2,408) Shameless (2,094) Vikings (2,093) Star Trek: Discovery (1,756) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,596) Inside No. 9 (1,586) This Is Us (1,178) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019