Giriş Kayıt
Fatih Artman

Fatih Artman (31)


Oyuncu

Fatih Artman, 01 Ocak 1988 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu.

Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (2010), Bana Masal Anlatma (2015), Behzat Ç.: Ankara Yanıyor (2013), Tatlim Tatlim (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1988
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Boyu: 1.89 m
8.8 (41 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 29 Oyuncu 5.4 809
2017 29 Komedi Oyuncu 7.9 13,308
2017 29 Komedi Oyuncu 5.1 2,852
2017 29 Dram Oyuncu 6.4 255
2017 29 Komedi Oyuncu 5.8 1,747
2017 Dram Oyuncu 6.0 32
2016 28 Dram Oyuncu 7.1 4,013
2016 Dram Oyuncu 7.9 3,037

Bana Masal Anlatma
2015 27 Komedi Oyuncu 7.6 12,667
2015 Komedi Oyuncu 8.3 2,693
2013 25 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,762
2011 23 Aksiyon Oyuncu 7.7 8,350
2010 Suç Oyuncu 8.7 22,923
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019