Giriş Kayıt
Mark Badham

Mark Badham


Oyuncu

Mark Badham, oyuncu.

Takma İsmi: Badders
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Makinesi
2017 Komedi Oyuncu 6.0 33,477

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 146,678
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 374,731

Muppets Aranıyor
2014 Macera Oyuncu 6.4 28,601

Hazine Avcıları
2014 Dram Oyuncu 6.1 116,325

Kapalı Devre
2013 Suç Oyuncu 6.2 20,222

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 544,893

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 342,601
2013 Suç Oyuncu 4.4 1,388

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Oyuncu 6.3 121,279

Hudson'daki Hyde Park
2012 Biyografi Oyuncu 5.9 10,590

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 637,343
2003 Komedi Oyuncu 7.8 4,253
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019