Giriş Kayıt
Griffin Burns

Griffin Burns


Oyuncu

Griffin Burns, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu    

Addams Ailesi 2
2021 Animasyon Oyuncu 5.4 9,445

Idhun Günlükleri
2020 Animasyon Oyuncu 5.4 596
2019 Animasyon Oyuncu 7.9 906
2018 Animasyon Oyuncu 8.0 2,079
2018 Animasyon Oyuncu 7.6 21,355
2016 Oyuncu 7.2 1,316
2016 Animasyon Oyuncu 7.6 6,434
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 1,795
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 6,725
2012 Dram Oyuncu 5.2 2,524
2011 Animasyon Oyuncu 9.0 99,810
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022