Giriş Kayıt
Marcia Do Vales

Marcia Do Vales


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Marcia Do Vales, oyuncu, yapımcı, senarist.

Deranged (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 5.0 163
2016 Komedi Oyuncu
Yapımcı
3.3 553
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 13
2012 Korku Yapımcı
Senarist
Oyuncu
3.2 294
2011 Komedi Oyuncu 4.9 649
2011 Korku Oyuncu 4.2 357
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019