Giriş Kayıt
Jason Shaffer

Jason Shaffer


Oyuncu

Jason Shaffer, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 3.1 137
2018 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,056
2017 Aile Oyuncu 7.5 96
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 15
2016 Komedi Oyuncu 5.5 110

Ne Zaman Yeriz?
2005 Komedi Oyuncu 6.2 1,352
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019