Giriş Kayıt
KC Jaymes

KC Jaymes (34)


Oyuncu

KC Jaymes, 09 Temmuz 1984 doğumlu oyuncu.

Meg: Derinlerdeki Dehşet (2018), Suikast (2016), Sharknado 5: Global Swarming (2017), (2018) Aquaman (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1984
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 34 Aksiyon Çeşitli 7.4 165,561

Meg: Derinlerdeki Dehşet
2018 34 Aksiyon Çeşitli 5.7 97,436
2018 34 Aksiyon Çeşitli    
2017 Komedi Çeşitli 4.0 4,304

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 33 Aksiyon Çeşitli 6.7 174,279

Suikast
2016 32 Aksiyon Çeşitli 5.7 65,374
2011 27 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 41
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019