Giriş Kayıt
Olivia Brittain

Olivia Brittain


Casting

Olivia Brittain, casting.

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi (2016), Black Mirror (2011), Istakoz (2015), Assassin's Creed (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Casting 6.3 8,892
2016 Aksiyon Casting 5.8 162,939

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Casting 7.8 463,949

Fırtınalı Hayatlar
2016 Biyografi Casting 6.6 15,125
2016 Suç Casting 8.2 57,906

Istakoz
2015 Komedi Casting 7.1 174,289
2015 Dram Casting 6.0 46,360
2015 Macera Casting 5.8 55,037
2015 Dram Casting 6.6 48,167
2015 Dram Casting 6.4 23,430

Gül Suyu
2014 Biyografi Casting 6.6 9,749
2014 Komedi Casting 6.4 138
2014 Dram Casting 6.3 1,304

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Casting 8.1 621,002

Hazine Avcıları
2014 Dram Casting 6.1 116,325
2014 Aksiyon Casting 7.2 45,345
2014 Dram Casting 4.6 4,134
2012 Dram Casting 6.3 541
2011 Dram Casting 8.9 291,316
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019