Giriş Kayıt
Gemma Randall

Gemma Randall


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Gemma Randall, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

The Five (2016), A (2010), (2017) Goodbye Christopher Robin (2017), (2018) Beni Satan Casus (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beni Satan Casus
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 7,289
2017 Dram Sanat Bölümü 7.2 520
2017 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 14,104
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,432
2016 Dram Sanat Bölümü 7.7 4,847
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.8 282

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 146,176
2014 Dram Sanat Bölümü    

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 Macera Sanat Bölümü 5.4 4,698
2013 Gizem Sanat Bölümü    
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 472

A
2010 Dram Sanat Bölümü 7.4 4,681
2006 Suç Sanat Bölümü 8.0 8,370
2004 Komedi Sanat Bölümü 8.3 9,326
Film Altyazıları
Upgrade (6,659) Deadpool 2 (5,989) Avengers: Infinity War (3,212) Skyscraper (3,117) Tag (2,708) Adrift (2,381) Down a Dark Hall (1,893) The Endless (1,097) Ah-ga-ssi (767) Ready Player One (661)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,141) Castle Rock (2,082) The 100 (1,687) Sharp Objects (1,550) Preacher (1,297) Better Call Saul (1,132) Vikings (1,014) Westworld (975) Suits (961) Friends (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018