Giriş Kayıt
M.E. Palacio

M.E. Palacio


M.E. Palacio,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

69. Emmy Ödülleri
2017 Çeşitli 4.9 275
2017 Komedi Çeşitli 6.8 1,649
2016 Müzik Çeşitli 6.6 77
2016 Çeşitli 6.5 1,870
2016 Çeşitli 7.0 746
2015 Çeşitli 6.6 380
2015 Müzik Çeşitli 6.6 3,521
2015 Reality-TV Çeşitli 6.8 753
2014 Komedi Çeşitli 7.3 7,810
2012 Komedi Çeşitli 6.9 1,149
2012 Çeşitli 6.9 253
2003 Game-Show Çeşitli 3.2 4,136
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019