Giriş Kayıt
Anders Niska

Anders Niska


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Anders Niska, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Blackway (2015), Swedish Dicks (2016), Jönssonligan - Den perfekta stöten (2015), Fallet (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Müzik 7.2 83
2022 Gerilim Müzik    
2020 Dram Müzik 5.6 524
2019 Biyografi Müzik 4.5 636
2019 Suç Müzik 5.4 375
2018 Suç Müzik 5.7 981
2018 Gerilim Müzik 6.1 1,130
2018 Suç Müzik 5.1 457
2017 Dram Müzik 6.7 972
2017 Komedi Müzik 6.8 1,965
2016 Komedi Müzik
Müzik
6.7 3,404
2015 Gerilim Müzik 5.3 10,027
2015 Aksiyon Müzik 5.4 2,494

Saklı Çocuk
2013 Suç Müzik 6.0 2,014
2013 Romantik Müzik 6.0 1,999
1989 Game-Show Oyuncu 3.5 157
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022