Giriş Kayıt
İsmail Filiz

İsmail Filiz


Oyuncu, Yapımcı

İsmail Filiz, oyuncu, yapımcı.

Boyu: 1.95 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.3 835
2017 Komedi Yapımcı 4.5 825
2015 Dram Oyuncu 6.3 2,112
2014 Dram Oyuncu    
2011 Macera Oyuncu 6.2 3,130
2009 Suç Oyuncu 8.5 20,119
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019