Giriş Kayıt
Rajesh Krishnan

Rajesh Krishnan


Müzisyen, Oyuncu

Rajesh Krishnan, müzisyen, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Müzik 5.7 104
2014 Komedi Oyuncu 6.8 12,339
2013 Komedi Müzik 7.4 1,960
2010 Aksiyon Müzik 4.6 310
2008 Aile Oyuncu 7.8 500
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,849) Into the Badlands (2,624) The Flash (2,195) American Gods (1,880) Arrow (1,527) Vikings (1,376) The Big Bang Theory (1,291) Gotham (1,210) The Blacklist (1,169) Supernatural (1,075)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019