Giriş Kayıt
Shaji Natesan

Shaji Natesan


Yapımcı, Oyuncu

Shaji Natesan, yapımcı, oyuncu.

The Great Father (2017), Indian Rupee (2011), Sapthamashree Thaskaraha (2014), Anuraga Karikkin Vellam (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.4 6,355
2016 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.2 867
2016 Dram Oyuncu 5.5 298
2016 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.2 453
2015 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.5 735
2014 Yapımcı 6.8 1,116
2012 Komedi Oyuncu 7.5 1,512
2011 Dram Yapımcı 7.7 1,376
2011 Aksiyon Yapımcı 7.0 1,508
Film Altyazıları
Roma (4,885) The House with a Clock in Its Walls (3,811) Venom (3,387) First Man (2,504) A Simple Favor (1,985) Lukas (1,380) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,287) Backtrace (1,185) The Predator (1,036) Bird Box (1,035)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,725) Vikings (2,940) The Flash (1,980) Arrow (1,871) The Protector (1,009) La Casa de Papel (958) Friends (902) The Big Bang Theory (783) Outlander (743) Black Mirror (739)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018