Giriş Kayıt
Tom Meade

Tom Meade


Görsel Efekt, Animasyon

Tom Meade, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 136,282

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 196,722

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 48,662
2016 Macera Görsel Efekt 6.4 68,263

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 238,115

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Görsel Efekt 6.6 247,134

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 197,869

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 433,246

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 386,158

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 560,261
2013 Aksiyon Animasyon 6.7 395,184

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 639,169

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 673,966

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 714,545

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Animasyon 5.9 141,900
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 534,520

Yenilmezler
2012 Aksiyon Animasyon 8.1 1,156,671

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Animasyon 7.3 200,766

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
7.6 468,926

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Animasyon 7.7 600,892

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Animasyon 5.4 19,662

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Animasyon 6.8 90,954
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019