Giriş Kayıt
Lynsey Tamsen Jones

Lynsey Tamsen Jones


Yapımcı

Lynsey Tamsen Jones, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 7.1 13
2016 Belgesel Çeşitli 6.5 1,288
2015 Belgesel Yapımcı 8.2 279

Dalgaların Peşinde
2012 Biyografi Taşıma Bölümü 7.2 28,371

Hemingway Ve Gellhorn
2012 Biyografi Taşıma Bölümü 6.3 6,532
2011 Belgesel Çeşitli 6.8 34

Salgın
2011 Dram 0 6.6 196,764
2010 Komedi Çeşitli 5.8 4,193

Benim Adım Khan
2010 Dram Çeşitli 8.0 87,296
2008 Belgesel Çeşitli 8.3 857
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018