Giriş Kayıt
Lynsey Tamsen Jones

Lynsey Tamsen Jones


Yapımcı

Lynsey Tamsen Jones, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 6.5 35
2016 Belgesel Çeşitli 6.4 3,149
2015 Belgesel Yapımcı 8.2 321

Dalgaların Peşinde
2012 Biyografi Taşıma Bölümü 7.2 28,526

Hemingway Ve Gellhorn
2012 Biyografi Taşıma Bölümü 6.3 7,938
2011 Belgesel Çeşitli 6.8 34

Salgın
2011 Dram 0 6.6 198,089
2010 Komedi Çeşitli 5.8 5,292

Benim Adım Khan
2010 Dram Çeşitli 8.0 88,156
2008 Belgesel Çeşitli 8.2 923
Dizi Altyazıları
Vikings (3,380) Supernatural (3,374) Arrow (2,503) The Flash (2,071) Supergirl (1,132) La Casa de Papel (1,062) Counterpart (957) Friends (876) The Protector (858) Peaky Blinders (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018