Giriş Kayıt
Michelle Somerszaule

Michelle Somerszaule


Oyuncu

Michelle Somerszaule, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.5 119
2013 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 6

Aşk, Şimdi!
2012 Dram Oyuncu 7.2 31,042

28K
2012 Gerilim Oyuncu 4.8 550
2011 Fantastik Oyuncu 3.5 418
2011 Komedi Oyuncu 4.9 650
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,470
Dizi Altyazıları
True Detective (4,805) Shameless (3,760) Vikings (2,130) Inside No. 9 (1,674) Counterpart (1,500) Project Blue Book (1,363) The Blacklist (1,213) The Flash (1,205) Arrow (1,191) This Is Us (806)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019