Giriş Kayıt
Josephine Rose

Josephine Rose


Yapımcı

Josephine Rose, yapımcı.

Anti Matter (2016), Slaughterhouse Rulez (2018), (2016) Dad's Army (2016), (2016) Brotherhood (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı 5.4 2,471
2017 Dram Yapımcı 6.5 719
2017 Aksiyon Yapımcı 4.7 150
2016 Gizem Yapımcı 5.8 4,095
2016 Suç Yapımcı 6.0 3,038
2016 Komedi Yapımcı 5.2 6,575

Ölü 2: Hindistan
2013 Korku Yapımcı 5.2 1,645
2012 Dram Yapımcı 5.4 393
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019