Giriş Kayıt
Tom Novell

Tom Novell


Kameraman

Tom Novell, kameraman.

Ay'da İlk İnsan (2018), (2017) Ozark (2017), (2017) Şanslı Logan (2017), (2017) Masa 19 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ay'da İlk İnsan
2018 Biyografi Kameraman 7.5 81,617

Oyun Gecesi
2018 Aksiyon Kameraman 7.0 144,485

15:17 Paris Treni
2018 Biyografi Kameraman 5.2 19,431

Şanslı Logan
2017 Komedi Kameraman 7.0 100,624
2017 Suç Kameraman 8.3 97,297

Tam Gaz
2017 Aksiyon Kameraman 7.6 343,271

Masa 19
2017 Komedi Kameraman 5.8 21,798
2017 Aksiyon Kameraman 7.1 30
2017 Aksiyon Kameraman 5.6 24,208

Uzay Yolcuları
2016 Macera Kameraman 7.0 299,032

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 16,512
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 49,908
2016 Dram Kameraman 6.8 753
2016 Dram Kameraman 8.9 552,833
2016 Komedi Kameraman 5.9 13,016

Kod 999
2016 Aksiyon Kameraman 6.3 58,656

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Kameraman 5.9 97,684

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Kameraman 6.3 70,451

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 469,274
2015 Dram Kameraman 4.7 2,992

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Kameraman 7.5 76,046
2013 Dram Kameraman 8.4 21,491

Ailemle Haftasonu
2013 Komedi Kameraman
Çeşitli
6.3 6,276
Dizi Altyazıları
True Detective (7,435) Vikings (3,920) Shameless (2,698) The Flash (1,563) The Punisher (1,545) Arrow (1,389) Outlander (1,378) The Big Bang Theory (1,332) Supernatural (1,167) Black Mirror (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019