Giriş Kayıt
George Keywood

George Keywood (24)


Oyuncu

George Keywood, 29 Nisan 1994 Chertsey, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1994
Doğum Yeri: Chertsey, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Freeview Whistler
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 23 Komedi Oyuncu 7.8 1,060
2014 20 Komedi Çeşitli 6.4 37,565

Büyük Tuzak
2013 19 Aksiyon Oyuncu 6.1 30,312
2012 18 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,926
2011 17 Fantastik Oyuncu 3.5 418
2011 17 Komedi Oyuncu 5.4 4,091
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019