Giriş Kayıt
Ava Preston

Ava Preston


Oyuncu

Ava Preston, oyuncu.

Game (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İtalyan Usulü Aşk
2018 Komedi Oyuncu 5.7 1,903
2018 Korku Oyuncu 7.3 42
2017 Dram Oyuncu 4.9 467
2014 Dram Oyuncu 4.4 557
2014 Komedi Oyuncu 6.3 564
2013 Dram Oyuncu 7.5 37,881
2011 Dram Oyuncu 7.3 1,694
2011 Dram Oyuncu 7.7 6,562
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018