Giriş Kayıt
Ava Preston

Ava Preston


Oyuncu

Ava Preston, oyuncu.

Game (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    

İtalyan Usulü Aşk
2018 Komedi Oyuncu 5.7 3,213
2018 Korku Oyuncu 7.6 66
2017 Dram Oyuncu 4.9 477
2014 Dram Oyuncu 4.4 558
2014 Komedi Oyuncu 6.4 579
2013 Dram Oyuncu 7.5 38,308
2011 Dram Oyuncu 7.3 1,696
2011 Dram Oyuncu 7.7 6,588
Dizi Altyazıları
Arrow (3,062) The Flash (2,496) Vikings (2,362) Doctor Who (1,527) Outlander (1,360) Supernatural (944) Titans (915) Supergirl (874) La Casa de Papel (864) The Big Bang Theory (846)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018