Giriş Kayıt
Gary Sundt

Gary Sundt


Gary Sundt,

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Defteri
2017 Macera Çeşitli 4.6 63,193
2015 Komedi Çeşitli 7.7 14,074
2014 Komedi Çeşitli 4.3 2,301
2013 Komedi Çeşitli 8.1 24,873
2012 Komedi Çeşitli 6.3 4,221
Dizi Altyazıları
Vikings (7,590) Supernatural (2,101) Titans (1,834) Outlander (1,607) The Big Bang Theory (1,516) Friends (1,071) The Flash (985) La Casa de Papel (945) Arrow (872) Black Mirror (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018