Giriş Kayıt
David L. Powell III

David L. Powell III


Dublör, Kameraman, Oyuncu

David L. Powell III, dublör, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 5.2 1,483
2014 Gerilim Dublör
Çeşitli
5.8 1,340
2012 Dram Çeşitli 7.8 5,599

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Çeşitli 6.8 169,151

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Oyuncu 4.1 134,398
Dizi Altyazıları
Vikings (4,013) Arrow (2,535) The Flash (2,319) Supernatural (1,659) Titans (1,652) Doctor Who (1,492) Outlander (1,389) The Gifted (1,123) The Big Bang Theory (1,095) La Casa de Papel (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018