Giriş Kayıt
Hana Hayes

Hana Hayes (20)


Oyuncu

Hana Hayes, 29 Mart 1999 Tucson, Arizona, ABD doğumlu oyuncu.

The Last of Us (2013), The Grinder (2015), Day of Reckoning (2016), (2018) Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1999
Doğum Yeri: Tucson, Arizona, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.7 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar
2018 19 Korku Oyuncu 5.7 43,085
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 15,496

Kemiklerine Kadar
2017 18 Dram Oyuncu 6.8 33,257
2016 17 Aksiyon Oyuncu 3.4 752
2015 16 Dram Oyuncu 6.1 1,768
2015 Komedi Oyuncu 7.2 6,471
2014 15 Korku Oyuncu 5.0 4,554
2013 Aksiyon Oyuncu 9.8 39,866
2013 Belgesel Oyuncu 8.5 524
2012 Talk-Show Oyuncu 6.3 217
2012 13 Komedi Oyuncu 5.2 4,255

Kırışıklıklar
2011 12 Animasyon Oyuncu 7.6 3,470
2011 12 Animasyon Oyuncu 7.3 5,803
2011 Komedi Oyuncu 3.3 1,061
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019