Giriş Kayıt
Nimi

Nimi


Oyuncu

Nimi Adokiye, oyuncu.

America's Next Top Model (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nimi Adokiye
Diğer Bir İsmi: Nimi Adokiye Iketubosin
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 7.8 223
2015 Biyografi Oyuncu 5.1 1,554
2014 Korku Oyuncu 2.5 780
2014 Dram Oyuncu 5.6 910
2013 Aksiyon Oyuncu 3.1 307
2013 Komedi Oyuncu 5.5 550
2010 Komedi Oyuncu 9.0 324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019