Giriş Kayıt
Peter Jang

Peter Jang


Dublör, Oyuncu

Peter Jang, dublör, oyuncu.

Criminal Minds: Beyond Borders (2016), (2016) I Am Wrath (2016), (2016) Rush Hour (2016), (2015) 24 Hours (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Dublör 7.9 86
2016 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.4 10,752
2016 Suç Dublör 6.2 3,995
2016 Aksiyon Dublör 5.8 3,260
2016 Aksiyon Dublör 3.5 303
2015 Aksiyon Dublör 3.3 578

Hacker
2015 Aksiyon Çeşitli 5.4 47,638
2014 Aksiyon Dublör 7.5 50,062

Kökenler
2013 Dram Dublör
Oyuncu
8.3 102,361

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Çeşitli 7.7 440,936
2012 Suç Oyuncu 6.3 169
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.8 452
2011 Dram Dublör 7.9 106,249
- Korku Dublör 3.4 124
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019