Giriş Kayıt
Pamela Cedar

Pamela Cedar


Oyuncu

Pamela Cedar, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 5.6 2,178
2013 Komedi Oyuncu 5.2 130
2013 Aksiyon Çeşitli 9.6 37,950

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 190,810

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Oyuncu 7.1 38,630
2012 Suç Oyuncu 6.7 157
2011 Korku Oyuncu 5.5 2,368

Katil Kim
2011 Komedi Oyuncu 5.8 13,219
2011 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 144
2010 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,698) Shameless (3,690) Bodyguard (2,312) Castle Rock (1,962) The First (1,570) Fear the Walking Dead (1,317) La Casa de Papel (1,079) The 100 (1,059) Friends (752) Suits (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018