Giriş Kayıt
Bart Badzioch

Bart Badzioch


Dublör, Oyuncu

Bart Badzioch, dublör, oyuncu.

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü (2017), Sicilian Vampire (2015), Slasher (2016), Gridlocked (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Dublör 7.4 52,070
2017 Aksiyon Dublör 6.7 7,030

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Dublör 5.2 71,667
2017 Aksiyon Dublör 4.3 348

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.1 488,908
2016 Dram Dublör 7.0 6,553
2016 Dram Dublör 6.6 6,798
2016 Aksiyon Dublör 6.6 40,360
2015 Aksiyon Dublör 5.9 3,052
2015 Komedi Dublör
Oyuncu
6.5 121
2015 Suç Dublör 8.1 8,462
2015 Aksiyon Dublör 7.2 16,119

12 Maymun
2015 Macera Dublör 7.7 32,182
2015 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.0 101
2015 Dram Dublör 7.1 14,529
2014 Aksiyon Dublör 5.5 96,807
2014 Aksiyon Dublör 6.2 200,021
2013 Dram Dublör 7.5 37,351
2013 Aksiyon Dublör 6.9 2,196
2013 Dram Dublör 6.5 265

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Dublör 7.2 32,539
2010 Aksiyon Dublör 7.3 24,512
2010 Kısa Metraj Dublör 4.4 14
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,373) The 100 (2,159) Sharp Objects (1,865) Castle Rock (1,848) La casa de papel (1,752) Preacher (1,584) The Sinner (1,032) Vikings (983) Friends (757) Westworld (690)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018