Giriş Kayıt
Jess Gormley

Jess Gormley


Yapımcı

Jess Gormley, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 8.1 241
2014 Kısa Metraj Yapımcı    

Bencil Dev
2013 Dram Çeşitli 7.3 9,991
2013 Kısa Metraj Yapımcı 7.6 10
2012 Belgesel Yapımcı 8.2 1,597

Arbor
2010 Belgesel Çeşitli 7.2 1,308
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,342) The 100 (2,103) Sharp Objects (1,860) Castle Rock (1,798) La casa de papel (1,733) Preacher (1,578) The Sinner (1,026) Vikings (975) Friends (751) Westworld (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018