Giriş Kayıt
Nikolaus Aldrich

Nikolaus Aldrich (29)


Nikolaus Walker Aldrich, 29 Temmuz 1989 Waukesha, Wisconsin, ABD doğumlu

Uyumsuz (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nikolaus Walker Aldrich
Doğum Tarihi: 29 Temmuz 1989
Doğum Yeri: Waukesha, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: Nick Aldrich
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jupiter Yükseliyor
2015 26 Aksiyon Çeşitli 5.3 162,261
2014 Game-Show Çeşitli 6.7 207

Transformers: Kayıp Çağ
2014 25 Aksiyon Çeşitli 5.7 276,344

Uyumsuz
2014 25 Macera Çeşitli 6.7 389,693

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 22 Aksiyon Çeşitli 6.3 358,422
2011 Game-Show Çeşitli 6.6 10,745
2002 Game-Show Çeşitli 4.2 20,292
Dizi Altyazıları
Origin (4,057) Narcos: Mexico (2,882) The Big Bang Theory (2,139) Titans (2,036) Supernatural (1,878) Doctor Who (1,640) The Last Ship (1,353) Outlander (1,290) The Last Kingdom (1,282) The Flash (1,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018